Γιατί να μας επιλέξετε?

Έχουμε προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες ναύλωσης πλοίων για πάνω από 5 χρόνια, μπορείτε να εμπιστευτείτε μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο

Ασφαλή Σκάφη

Όλα τα σκάφη μας είναι κατηγορίας Γ και πιστοποιημένα με CE. Ο εξοπλισμός ασφαλείας θα σας προσφέρει μια εκπληκτική βόλτα με τα σκάφη μας.

Επαγγελματικό πλήρωμα

Το εξειδικευμένο πλήρωμά σας παράσχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να είστε ένας πραγματικός καπετάνιος.

Πρώτα οι πελάτες

Η ασφάλεια όλων των επιβατών ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Χαλαρώστε και απολαύστε τη βόλτα σας κάτω από τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο.

Σχετικα με εμάς

Το Blue Water Club με πολυετή εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη, προσφέρει μοναδικές στιγμές στη θάλασσα του Κρητικού Πελαγού. Ο στόλος μας αποτελείται από 6 σκάφη, πλήρως ασφαλισμένα, εφοδιασμένα με άδεια και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα. Το εξειδικευμένο πλήρωμα θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το πώς θα οδηγήσετε μόνοι σας και πώς θα εξερευνήσετε την κύρια περιοχή. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει υποχρέωση να είναι κάτοχος αδείας για να οδηγήσει το σκάφος. Μπορείτε να κάνετε κράτηση των σκαφών μας με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Το πλήρωμα μας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο πλοίο!

Μάθε περισσότερα

Τα σκάφη μας

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σκαφών. Διαθέτουμε κάθε είδος σκάφους για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Αναλμβάμουμε να σας βρούμε, κατόπιν αιτήματος, το σκάφος που επιθυμείτε.

Με άδεια
Compass 168cc

Compass 168cc

 • Άτομα: 7
 • Μήκος: 5,50 m
 • Πλάτος: 2,17 m

Olympic 490cc

 • Άτομα: 5
 • Μήκος: 4,90 m
 • Πλάτος: 1,95 m

Poseidon 480cc

 • Άτομα: 6
 • Μήκος: 4,80 m
 • Πλάτος: 2,17 m

Compass 150cc

 • Άτομα: 5
 • Μήκος: 4,54 m
 • Πλάτος: 1,95 m

Η μεγάλη γκάμα των σκαφών και των τοποθεσιών μας σε όλο τον κόσμο σας επιτρέπει να έχετε ακριβώς το είδος της εμπειρίας ιστιοπλοΐας που επιθυμείτε

Κριτικές

Καταπληκτική εμπειρία! Συνιστώ αυτή τη δραστηριότητα στο 100%! Πολύ ενδιαφέρουσα τιμή, δεν χρειάζεστε άδεια οδήγησης σκάφους. Πολύ καλή ευκαιρία για να δείτε όμορφες κρυμμένες παραλίες, κολυμπήστε στη μέση της θάλασσας ... Και πραγματικά ωραίο προσωπικό!

Testimonial 1

Alexandra B.

Ήμασταν ικανοποιημένοι, είχαμε έναν πολύ καλό καπετάνιο που ονομάζεται Λουκάς, ήταν πολύ ευγενικός και ευγενικός. Επισκεφτήκαμε πολλά όμορφα μέρη !!!!

Testimonial 2

Μαρία Κ.

Προσλάβαμε μια βάρκα για ένα διασκεδαστικό ταξίδι και αν και το μίνι λεωφορείο μας πήρε μέχρι αργά είχαμε ακόμα τις 2 ώρες μας. Το προσωπικό ήταν πολύ λυπηρό για το μίγμα με τις εποχές και ήταν πολύ φιλικό και ενημερωτικό. Πήραμε το σκάφος σε μερικές μικρές παραλίες που μόνο θα μπορούσαν να προσεγγιστούν στη θάλασσα. Θα χαρούμε να τους συνιστούμε σε άλλους ταξιδιώτες.

Testimonial 3

Angela M.

Κράτηση βάρκας

Vivamus tempor nunc vel nisi tristique, id ultrices massa dictum. Proin vel consequat metus. In hac habitasse platea dictumst. Fusce elementum convallis nisi, nec commodo nulla efficitur at morbi euismod diam vel.

Tortor dignissim mollis. Integer iaculis, sem ac cursus congue, mi orci faucibus arcu, ut tristique ligula tortor sed nulla. Phasellus laoreet tempor justo id elementum.

Note: Vivamus tempor nunc vel nisi tristique, id ultrices massa dictum.

Επιλογές πληρωμής